Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πετιμέζι ροδιού

                                         Στην προηγούμενη ανάρτησή μου σας είχα πεί 
                                         για το πετιμέζι ροδιού που έβαλα σε μια απο τις 
                                         σαλάτες μου. 
                                        Σας το παρουσιάζω λοιπον με υπερηφάνεια!
                                         Και θα μου πείτε είναι τοσο δύσκολο να βράσεις
                                         έναν χυμό?? Όχι , θα σας πω, απλά θέλει τρόπο. Είχα 
                                        ξεκινήσει να φτιάξω πετιμέζι απο φλούδες σύκου
                                          απο το Tastefull , αλλά δυστυχώς δεν έγινε.
                                          Παρόλο που το είχα σε χαμηλή θερμοκρασία , κάηκαν 
                                           τα ζ'αχαρά του και απέτυχε! 
                                      

                                         Έτσι μόλις ο μπαμπάς μου μου έφερε ρόδια απο τον 
                                         κήπο μας , είπα  να η ευκαιρία !
                                          Και έτσι , αφού γέμισα μια κατσαρόλα 5λιτρη περίπου 
                                          και μετά απο 2 ώρες  και κάτι, βγήκε αυτό το βαζάκι!
                                          Το τελευταίο τέταρτο είναι το πιο συμαντικό - θέλει 
                                         πάρα παρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία και επίβλεψη! 




                                                     Σε αυτή την φωτο έφτιαξα ενα σουφλε απο το 
                                          real food με φρέσκια ντομάτα , μανιτάρια και γαλοπούλα 
                                          καπνιστή. Η μπεσαμέλ είναι χωρίς αυγά  και χωρίς βούτυρο
                                          απλά με ελαιόλαδο! 
                                          Τα ξαναλέμε με καινούρια πράγματα αυτή την φορά

1 σχόλιο: